Image is not available
Image is not available
Image is not available
Navijalice

Navijalice

Navijalice

Slider

Visconti navijalice satova

LPS divider

La Petite Suisse | Urarstvo Samardžić posebnu pažnju poklanja redovitom održavanju vašega sata odabirući za vas vrhunski dizajnirane proizvode. Italija je globalno jamstvo u pogledu smisla za ljepotu, eleganciju i sklad. Bogata kultura i tradicija baština je koju svaki Talijan svakodnevno diše. To je ono što uzdiže talijanski dizajn i čini ga tako posebnim.

logo visconti


Visconti daje snažan pečat talijanskoj inovativnosti i kreativnosti u smislu oblika, materijala, boja, dorade. Zahvaljujući svom Know-how timu Visconti prednjači u inovativnim rješenjima kako svojih satova, navijalica i remenja za satove, tako i pisaćeg pribora. Velika pažnja posvećuje se svim detaljima i komponentama u realizaciji pouzdanih i dugotrajnih proizvoda. Na globalnom tršištu prisutan sa svojim pisaćim priborom od 1988 godine, a oformljenjem svog watch tima, prve linije svojih satova pokreće 2013 godine. Visconti s puno pažnje njeguje i koristiti tehnike izrade iz prošlosti za izradu pribora za pisanje i 'malih čuvara vremena', kao što su Skeleton, Filigran, Scrimshaw, Airbrush i Hand Painting.

Visconti navijalica satova elegantnoga dizajna
Švicarski mehanizam s dvije godine garancije. Osposobljen za davanje pune snage automatskom mehaničkom satu. Dolazi u konfiguraciji za 1, 3, 6 ili 12 satova.

Prodaja satova

SATOVI

Prodaja Swiss Army noževa

NOŽEVI

Prodaja pisaćeg pribora

PISAĆI PRIBOR

Prodaja kožnih remena

KOŽNI REMENI

Prodaja navijalica za satove

NAVIJALICE

Prodaja baterija

BATERIJE

edox logo gray
LPS divider
La Petite SuisseUrarstvo Samardžić ekskluzivni je zastupnik robne marke EDOX
 
facebook
 
instagram
     
la petite suisse tradicija
 
urarstvo samardžić - la petite suisse gray - logo
LPS divider
A Tratinska 18, 10000 Zagreb
T +385 (0)1 3822 011
M+385 (0)99 54 50 333
 

LPS logo offcanvas